miércoles, 25 de noviembre de 2015

VISITA A LA BIBLIOTECA DE CAN VENTOSA

PER TAL D'INTRODUIR EL FIL CONDUCTOR D'AQUEST ANY QUE ÉS "EL MÓN DE LA FANTASIA" AVUI HEM ANAT A VISITAR LA BIBLIOTECA DE CAN VENTOSA. 
UN COP ALLÍ, MOLT EN SILENCI,  HEM OBSERVAT COM ESTAVEN CLSSIFICATS ELS CONTES PER PODER FER-HO DESPRÉS A LA DE LA NOSTRA AULA. 

 ENS HEM ADONAT QUE ESTAVEN ORDENATS PER TEMÀTIQUES (CONTES PER MIRAR, CONTES PER ESCOLTAR...)
A MÉS A MÉS, NA CAROL ENS HA DIT QUE ENS PODIEM FER UN CARNET DE SOCIS (ALGUNS JA EL TENEN) I ANAR A TREURE LLIBRES SEMPRE QUE VOLGUEM. 

HEM OBSERVAT TAMBÉ QUE CADA CONTE TENIA UN PUNT DE LLIBRE DINS, EN EL QUE ES POSA LA DATA EN QUE S'HAN DE TORNAR...UNA IDEA MÉS PER POSAR EN MARXA EL NOSTRE PRÉSTEC DE CONTES!!!

ELS PARES D'ARIADNA ENS HAN CONTAT DOS DELS CONTES PREFERITS DE LA SEVA FILLA, COMENÇANT DES D'AVUI EL CONTACONTES FAMILIAR QUE FAREM A L'AULA CADA DIMECRES (RECORDAU APUNTAR-VOS A LA GRAELLA).

UN COP ACABADA LA VISITA HEM ANAT A ESMORZAR AL PARC...ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!! ARA A POSAR EN MARXA EL NOSTRE PROJECTE DEL MÓN  DE LA FANTASIA. AIXÍ QUE...

 "UN NEN QUE LLEGEIX, SERÀ UN ADULT QUE PENSA"

 "QUAN UN NEN NO LLEGEIX, LA IMAGINACIÓ DESAPAREIX".

RECORDAU QUE EL FIL CONDUCTOR D'AQUEST CURS ÉS "EL MÓN DE LA FANTASIA"

Articles d'interés:
http://bibliotequesdegirona.cat/infantil/index.php?pag=pagines&secc=rfamilies&id=100016
http://www.ellahoy.es/mama/articulo/la-importancia-de-la-fantasia-en-los-ninos/217215/3 comentarios:

 1. Que chulas las fotos , parece que se lo han pasado genial, Jon ya se quiere hacer el carnet de socio, jaja,me encanta el blog!!! Muchas gracias

  ResponderEliminar
 2. Que chulas las fotos , parece que se lo han pasado genial, Jon ya se quiere hacer el carnet de socio, jaja,me encanta el blog!!! Muchas gracias

  ResponderEliminar
 3. Enhorabona pel bloc, Carol. Excel·lent iniciativa per apropar l'aula a casa.
  Gràcies

  ResponderEliminar